DUBLĂ CETĂȚENIE, AL DOILEA PAȘAPORT ȘI REZIDENȚĂ ÎN STRĂINĂTATE

Ați auzit de posibilitatea de a obține o a doua cetățenie?

Știți care îi sunt condițiile și beneficiile? Știți cum să o folosiți corect? Permiteți-ne să vă asistăm: o modalitate eficientă pentru protejarea bunurilor și optimizarea fiscală este obținerea dublei cetățenii

Obținerea dublei cetățenii este o modalitate larg folosită pentru a insufla un nou potențial în viața dumneavoastră.

Dacă faceți parte din categoria celor ce au acumulat o avere considerabilă, una dintre preocupările dumneavoastră esențiale este de a vă pune la adăpost și conserva bunurile dobândite

În viața de zi cu zi, a fi cetățean în două (sau mai multe) țări presupune drepturi și obligații. Unori oamenii au convingerea greșită că aceasta implică doar obligații administrative și o povară fiscală mai mare pe bunuri, dar dacă dubla cetățenie e stabilită corect, se poate spune chiar dimpotrivă. Este exact ca atunci când mânuim cuțitele de bucătărie. Cuțitul ne poate ajuta, dar folosit inadecvat, poate să ne rănească sau să ne încurce. Totul depinde de abilitățile mentorului care vă este alături și de felul în care știe să vă învețe secretele succesului.

Principalele 11 motive pentru a obține dubla cetățenie (al doilea pașaport)

Instabilitate

În unele țări, guvernele sunt cel mai mare pericol la adresa libertății individuale și a siguranței financiare. Riscurile antreprenorilor cresc odată cu datoria publică. În situații extreme, politicienii ajung să îngrădească libertatea de mișcare a cetățenilor în încercarea disperată de a scoate și ultimul ban de la ei.

Vremurile sunt nesigure, guvernele pot fi instabile și situația globală e tulbure. Dacă vă dați seama de situație și nu doriți să vă găsiți în poziția de simplu pion pe tabla de șah, atunci probabil veți dori să aveți posibilitatea de a scoate un al doilea pașaport și de a putea călători oricând doriți.

Protecția datelor și a proprietății

Considerăm că fiecare are dreptul să-și protejeze viața privată și bunurile, dar nu toate statele consideră la fel, iar unele permit accesul public la registrele comerciale. Este unul dintre motivele pentru a accesa dubla cetățenie.

Protecție împotriva amenințărilor

Un motiv întemeiat pentru obținerea dublei cetățenii este de a vă pune în siguranță, împreună cu familia. Dacă sunteți o persoană de vază, un antreprenor de succes sau dețineți o funcție publică, puteți întâmpina o atitudine negativă din partea anumitor grupări din țara dumneavoastră care au interesul de a vă face rău.

Optimizare fiscală

Unul dintre cele mai des-întâlnite motive pentru obținerea dublei cetățenii este conservarea averii printr-o planificare fiscală strategică. În unele țări, impozitele sunt disproporționat de mari în raport cu beneficiile. Dubla cetățenie vă poate ajuta să reduceți sarcinile fiscale.

Investiții și oportunități pe plan internațional

Dubla cetățenie vă poate ajuta să investiți, să accesați servicii bancare sau să faceți tranzacții comerciale în locuri în care altă dată nu aveați acces. Mai multe opțiuni înseamnă libertate de mișcare și oportunități.

Avantaje generaționale

Dacă accesați un al doilea pașaport, de avantaje va beneficia întreaga familie, inclusiv generațiile viitoare: copiii și nepoții. Asta le deschide orizonturi pe care până acum nu le aveau.

Asistență medicală

Accesul la o asistență medicală de calitate și la medici de top este un alt motiv pentru a dori să obțineți dubla cetățenie și un al doilea pașaport.

Îmbunătățirea calității vieții

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care lumea dorește să aibă dublă cetățenie și un al doilea pașaport. Luăm decizii corecte pentru noi și familie atunci când avem opțiuni neîngrădite.

Serviciu militar

Dacă dumneavoastră sau copiii dumneavoastră trebuie să executați serviciul militar obligatoriu în țara de origine, dubla cetățenie și un al doilea pașaport vă pot exonera de această obligație.

Răpiri

Sună înspăimântător, dar trăim într-o lume unde vor exista mereu grupări care să se pună în calea succesului recurgând la gesturi extreme. Dubla cetățenie vă permite să eliminați aceste amenințări la adresa dumneavoastră sau a familiei.

Renunțarea la cetățenie

Dacă luați decizia radicală de a renunța la cetățenie, este importanț să aveți un al doilea pașaport. Dacă alegeți țara potrivită, puteți beneficia de avantaje fiscale uriașe și de reglementări favorabile.

Cum se obține dubla cetățenie − al doilea pașaport?

Nu vom spune că dobândirea dublei cetățenii este simplă. Nu există o modalitate ultrarapidă de a o obține. Asta nu înseamnă însă că trebuie să renunțați. Probabil ați observat deja că în lume se vehiculează informații eronate, sfaturi manipulatoare care pot crea probleme serioase prin restricționarea pe termen lung a libertății de mișcare.

Obiecivul este însă dimpotrivă: să reduceți problemele și să maximizați opțiunile. Doi este mai mult decât unu − chiar mult mai mult în cazul dublei cetățenii și al celui de-al doilea pașaport. Vă asigură libertatea, fără ca un anumit stat să vă poată dicta condiții. Dacă nu vă place o țară, plecați în alta. Evitați capcanele, legislația tot mai stufoasă și deschideți ușa serviciilor financiare internaționale.

Avem certificat MLR

Money Laundering Regulations

Operăm cu asigurări de răspundere civilă profesională

10.000.000 GBP

>